HUR DU FÅR RENT I HEMMET PÅ NOLLTID

Om du trots allt inte riskerar att rasera din ekonomi genom att anlita en städfirma så kommer jag att ge dig några grymma tips som gör att effektiviteten av din städning maximeras. Det är nästan så att du kommer tycka det är så roligt att städa att du snarare startar en städfirma än anlitar en. Och det är inget krydd, jag svär.

Skaffa rätt grejer

Du vet väl att det går att spara en massa tid genom att ha rätt verktyg för jobbet av en Städfirma i området. Har man fel skruvmejsel kan det ta extremt lång tid att skruva ut en skruv, det kanske inte ens går. Så var åtminstone lite smart nu och köp ordentliga städverktyg så du kan spara lite tid vid varje städning.

Börja högt, sluta lågt

Som det gamla ordspråket går, ska du sikta lågt. Eller något i den stilen, börja med att damma av hyllor med städhjälp stockholm och annat som sitter högt över golvet och arbeta dig sedan neråt från där. Tills du går under stången i limbo, efter det kan du stå rakt igen. Men glöm inte att dammsuga, om du vägrar dammsuga kommer du att vara tvungen att anlita en städfirma trots allt så glöm inte att dammsuga. Det är fan viktigt.