Ny cirkelsåg för takläggare

I jobbet som takläggare så är man alltid på jakt efter nya bra verktyg som gör att jobbet går lättare och smidigare att utföra takrenovering kista. Den nya cirkelsågen från FLEX har lanserat är en produkt som har blivit super populär och kommer underlätta ditt jobb som takläggare mycket.

Om sågen
CS 62 18.0-EC är modellen och den är batteridriven som gör att du slipper en jobbig sladd som är i vägen. Den här sågen är handhållen och den kommer att förnya ditt sätt att jobba som takläggare då den är både lätt smidig och har ett batteri av kvalité. Det är inte bara takläggare den här cirkelsågen passar till utan även andra yrken så som snickare, hantverkare eller liknande.

Den här sågen har en klinga på 165 mm. Prestandan på den här klingan är hög då den är specialanpassad efter exakt den här produkten och det gör att du som takläggare kan använda den med en toppeffekt vilket inte alltid är fallet med andra produkter.

När du jobbar som takläggare så vill du kunna skära igenom ditt material så effektivt och snyggt som möjligt och den här sågen gör det möjligt då tomgångsvarvet ligger på 5000 och sågens skärdjup är så djupt som hela 62 mm.

FLEX har ett utbud av sådana här verktyg för takläggare sedan innan men med denna sågen så blir det komplett. Det finns alltid en risk för rekyl med dessa sågar men det har dom i konstruktionen tänkt på då sågbladet inte kommer att fastna för den takläggare som använder den, det är nämligen det som skapar en rekyl. Det beror på att dom tillfört en dubbel låsning på det som kallas för ger inställningen. På det här sätter kan du som takläggare använda sågen smidigt och tryggt.

Inställningarna för sågen ska vara lätta för en takläggare att ställa in då det sparar tid, på den här cirkelsågen så har man tänkt på det genom att montera på ett glidfritt spännelement på sågen som även gör det möjligt för den takläggare som använder sågen att justera inställningarna även i precisions nivå.

Är man takläggare och är van vid nätdrivna verktyg och är tveksam på att den här håller måttet så kan man vara lugn. Den här sågen har samma klass som de nätdrivna och den har dessutom ett högt vridmoment som många gånger kan saknas.

Att få det perfekta skärverktyget för en takläggare så gäller det att kombinera ergonomi med en känsla av robusthet. Det har den här sågen i en perfekt balans och det som gör det till ett skärverktyg av kvalité för dig som takläggare.