MÅLA OM I SOVRUMMET? VÄLJ RÄTT FÄRG

Och när jag säger färg menar jag egentligen kulör, det är kulören som har störst effekt på ditt humör. Och det kanske är därför det rimmar. När man skall måla om i sovrummet gäller det att ha rätt mentalitet. Vad är viktigt för dig i ditt sovrum? Är det romantik, eller avslappning? Eller kanske att du känner dig maximalt pigg när du vaknar. Vad det än är så finns det en färg som lämpar sig väl för dina behov. Många målare har dessa kunskaper så det är inte för mycket begärt att kunna rådslå med din målare stockholm om sådana saker.

Det finns inga rätt och fel

Däremot kan man välja en färg som visar sig att man inte riktigt trivs med och det är ju tråkigt. Så när man skall välja färg för att måla om i sovrummet är det bra med tapetserare stockholm om man gör det med omsorg så man slipper måla om snart igen, eller ha ett sovrum i en färg man inte tycker om. Det finns många tankesätt för målare stockholm som rör sig kring hur man skall tänka när man väljer färg för sitt sovrum. Frågan är återigen vad du är ute efter, om du beskriver din vision för en duktig målare kan han garanterat hjälpa dig med tapetserare stockholm att hitta precis rätt färg för dig.

Avslappnande färger

Det kan vara skönt att ha lite mörkare nyanser i sovrummet, jag själv har valt att ha en blandning av mörkgrön, ljusgrön och brunt för att efterlikna skogens färger. Grön är den färg som gör oss mest avslappnade, så om man vill ha en avslappnande atmosfär i sovrummet och man gillar grönt så är det ett bra val inför målare stockholm. Gillar man inte grön så fungerar många andra mörkare nyanser också.

Om det är allt för ljust blir vi pigga

Väldigt ljusa färger i sovrummet kan ha en uppiggande effekt, vilket är bra på morgonen men sämre på kvällen. Beroende på hur lätt man somnar kan det vara ett bra val att ha mörkare eller ljusare färger. Ett som är säkert är att det är bäst att välja en färg man tycker om så att man kan känna sig glad när man vaknar och njuta av sitt sovrum.